Dagligdagen

Beskrivelse af rammen for vores dagligdag

Dagligdagen:

Kl. 6.45 – 8.00
Der tilbydes morgenmad til de børn, der ikke har fået spist hjemmefra.

Kl. 9.00
Vuggestuen holder samling på stuerne, hvor der afholdes sangkuffert ved bordet og afslutningsvis får børnene lidt brød m. smør samt vand. Herefter deles børnene op i mindre grupper og laver aktiviteter, der tager udgangspunkt i vores pædagogiske læreplan samt børnenes alder.

I børnehaven starter dagens planlagte aktiviteter eller ture ud af huset. Der er ikke nogen fast mødetid så, hvis I selv har en sen mødetid, er det i orden, at barnet også møder sent. Men har barnet ikke været i børnehaven dagen forinden, så ring og hør om vi skal på tur eller lignende.

Kl. 11.00
I vuggestuen spiser vi frokost og herefter bliver børnene puttet efterhånden som de bliver trætte.

Kl. 11.15 - 12.30
I børnehaven holdes der samling på stuerne, dækker bord og spiser frokost. 

Kl. 12.30
I børnehaven puttes de børn, der skal sove. De øvrige børn læser bøger, imens vi rydder op. Bagefter er der stillestund inde eller vi går på legepladsen.

Kl. 14.00
I vuggestuen spiser børnene eftermiddagsmad i takt med at de vågner og herefter leger vi på stuerne, i fællesrummet eller på legepladsen.

I børnehaven tilbydes udskåret frugt og lejlighedsvis lidt brød til. Det er også på dette tidspunkt det er muligt at spise rester fra madpakken. Hvert barn medbringer 1 stk. frugt hver dag.

Kl. 17 (16.30 om fredagen)
lukker Børnehuset.