Traditioner

I Vangede Børnehus har vi fælles traditioner og enkelte hus-traditioner, som vil udfoldet herunder:
I børnehaven har vi, sammen med de øvrige institutioner i Trekløveren, et forløb for de børn, der skal starte i skole efter sommerferien og i denne forbindelse afholdes en mindre afslutningsfest, som er afsked med disse børn.

Fastelavn
Fastelavnsmandag opfordrer vi alle børn til at komme udklædt og vi slår katten af tønden. I børnehaven bruger mindre, men rigtige tønder.                                 I vuggestuen skal børnene ikke komme udklædt, hvis de ikke har lyst. Her slår vi "katten af posen" til stor fornøjelse for børnene.

OL
Hvert år holder institutionerne i nærområdet OL for børnene på GVI's boldbaner.

Påske
Vi holder påskefrokost med børnene, hvor der bliver gjort lidt særligt ud af maden og måltidet.

Høstfest
Holdes i september, og er en aften, hvor vi leger, spiller, spiser og har det rart sammen. Det er forældreudvalget og personale, der står for arrangementet.

Jul
Fra d. 1 december begynder vi at jule med de traditioner, der er forbundet hermed. Vi går til julegudstjeneste i Vangede kirke med både store og små børn.

Ved samling bliver der sunget julesange i december måned.
I børnehaven inviterer vi til julefest en hverdagsaften. Vi julehygger, laver honninghjerter, spiser æbleskiver og alt det der hører julen til.

Alle i Vangede Børnehus afholder julefrokost med børnene, hvor der er særligt julemad og vi hygger med lidt julesange og nissehuer til dem der har lyst.