Dagligdagen

Beskrivelse af rammen for vores dagligdag

Dagligdagen:

Kl. 6.45 – 8.00
Vi åbner huset op og gerne i en ende af huset. Når der er mødt ind af børn og voksne, fordeler vi os gerne i resten af huset. Vi forventer at alle børn har spist morgenmad hjemme med deres familie. Hvis det undtagelsesvis ikke er sket, tilbyder vi lidt morgenmad til disse børn.
Husk at tjekke jer ind på Tjek ind-skærmen. Det er vigtigt for at os at vide om jeres børn er kommet og afleveret.

Kl. 9.00

Vuggestuen holder samling på stuerne, hvor der afholdes sangkuffert ved bordet og afslutningsvis får børnene lidt brød m. smør samt vand. Herefter deles børnene op i mindre grupper og laver aktiviteter, der tager udgangspunkt i vores pædagogiske læreplan samt børnenes alder.


I børnehaven starter dagens planlagte aktiviteter eller ture ud af huset ligeledes mellem 9.00-9.30. Det er en god idé at møde ind omkring dette tidspunkt, således at børnene kan blive klar på dagens program.

Kl. 10.50
En voksen og et par børn henter mavognen i vuggestuen, og kører den over i børnehaven. De øvrige børn og voksne i børnehaven gør klar til frokost og dækker bord og mødes i sin spisegruppe.
I vuggestuen spiser vi frokost og herefter bliver børnene puttet efterhånden som de bliver trætte.

Kl. 12.15 ca.
I børnehaven puttes de børn, der skal sove i Motorikrummet. De øvrige børn rydder op og har stille lege på stuerne for at gøre sig klar til at gå på legepladsen.

Kl. 14.00
I vuggestuen spiser børnene eftermiddagsmad i takt med at de vågner og herefter leger vi på stuerne, i fællesrummet eller på legepladsen.

I børnehaven gøres der klar til eftermiddagsmad, som nogle børn hjælper en voksen med. Vi spiser gerne i vores spisegrupper og når det er godt vejr -også gerne fælles på legepladsen.

Vi opfordrer alle børn og forældre til at hjælpe med at rydde det op, som deres barn leger med inden der siges farvel og tak for i dag. Husk at kyrdse jer ud på Tjek ind-skærmen.


Kl. 17 (16.30 om fredagen)

lukker Børnehuset.